skip to main | skip to sidebar

Grønnsaks blogg RM

onsdag 10. september 2008

Chili


kilder:http://www.frukt.no/

Chili

Chili tilhører samme plantefamilie som paprikaen, men inneholder 30 ganger mer av stoffet capsaisin. Dette er det stoffet som gjør at chilien blir sterk.

Det finnes mange varianter av chili, grønn chili, rød chili, Ananheim, habanero, hungarian wax, jalabeno, new mexican, poblano, serrano, ancho.

Lagt inn av Siri=) kl. 04:21

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyere innlegg Eldre innlegg Startsiden
Abonner på: Legg inn kommentarer (Atom)

Bloggarkiv

  • ▼  2008 (55)
    • ▼  september (55)
      • Logg
      • Logg
      • Tomater
      • Stilkselleri, Stangselleri
      • Squash
      • Spirer
      • Sopp
      • Sellerirot, Knollselleri
      • Salater
      • Rødbete
      • Reddik
      • Persillerot
      • Paprika
      • løk og purre
      • Kål
      • krydder urter
      • Gulrot
      • Gresskar
      • Erter og bønner
      • Chili
      • Brokkoli
      • Blomkål
      • Avocado
      • Asparges, grønn og hvit
      • Slangeagurk, Agurk
      • GRØNNSAKER
      • Fiken
      • Daddel
      • Aprikos
      • Ugli
      • Sweetie
      • Sitron
      • Pære
      • Pomelo
      • Plomme
      • Pasjonsfrukt
      • Papaya
      • Nektarin
      • Meloner
      • Mango
      • Lime
      • Kumquat
      • Klementin
      • Kiwi
      • Kaffirlime
      • Grapefrukt
      • Fersken
      • Epler
      • Druer
      • Banan
      • Appelsin
      • Ananas
      • poteter
      • Uten tittel
      • Om meg

Om meg

Siri=)
Vis hele profilen min
 

Etiketter

  • Frukt og grønt