18.09
Hovedkjøkken
Starta skole dagen kl 3 siden vi skulle ha resturang den kvelden.
Fredrik, Trond, Ole Kristian og jeg lagde ferdig får i kålen, og skrelte poteter ca 10 kg. Det skulle være en spesiell form på poteten, jeg fikk det ikke til så bra. jeg bytta etter vært med Ole Kristian.
Jeg liker får i kål veldig godt så jeg bestemmte at jeg skulle være smakeren :P men alle andre fikk også smake da.
Når personal maten var klar ( pyttipanne med speilegg)var ikke jeg så sulten lenger.
det var en gruppe som hadde lagd rundstykker, men vi fikk ikke brukt dem til noe, så da spiste vi på kjøkkenet og servitørene de opp. Med bringebær syltetøy på.
Det var litt lite poteter etter vært så vi måtte skrelle flere. Da brukte vi den store potet skrelle maskinen.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar