skip to main | skip to sidebar

Grønnsaks blogg RM

onsdag 10. september 2008

Gresskar


kilde:http://www.frukt.no/

Gresskar

Gresskarskallet er hardt, tygt, glatt eller ruglete eller med langgående riller.

Fruktkjøttet er gult til oransje, fast og søtt.

Gresskar brukes til gryteretter, supper eller stuinger. eller som pynt fks på Halloween.


Det er forskjellige varianter av gresskar.



  • Pynte-gresskar


  • Halloween gresskar


  • spagetti-gresskar


  • Muskatt-gresskar


  • Turban-gresskar


  • Hokkaido gresskar

Lagt inn av Siri=) kl. 04:59

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyere innlegg Eldre innlegg Startsiden
Abonner på: Legg inn kommentarer (Atom)

Bloggarkiv

  • ▼  2008 (55)
    • ▼  september (55)
      • Logg
      • Logg
      • Tomater
      • Stilkselleri, Stangselleri
      • Squash
      • Spirer
      • Sopp
      • Sellerirot, Knollselleri
      • Salater
      • Rødbete
      • Reddik
      • Persillerot
      • Paprika
      • løk og purre
      • Kål
      • krydder urter
      • Gulrot
      • Gresskar
      • Erter og bønner
      • Chili
      • Brokkoli
      • Blomkål
      • Avocado
      • Asparges, grønn og hvit
      • Slangeagurk, Agurk
      • GRØNNSAKER
      • Fiken
      • Daddel
      • Aprikos
      • Ugli
      • Sweetie
      • Sitron
      • Pære
      • Pomelo
      • Plomme
      • Pasjonsfrukt
      • Papaya
      • Nektarin
      • Meloner
      • Mango
      • Lime
      • Kumquat
      • Klementin
      • Kiwi
      • Kaffirlime
      • Grapefrukt
      • Fersken
      • Epler
      • Druer
      • Banan
      • Appelsin
      • Ananas
      • poteter
      • Uten tittel
      • Om meg

Om meg

Siri=)
Vis hele profilen min
 

Etiketter

  • Frukt og grønt